Home> Nūhou> Ka hana kūpono a me ka hana kūpono o TC i nā kīʻaha cell cell cell
July 03, 2023

Ka hana kūpono a me ka hana kūpono o TC i nā kīʻaha cell cell cell

ʻO TC Hana i nā kīʻaha cell cell he hana koʻikoʻi loa e hōʻoia i ka pololei, hilinaʻi a me nā hopena hou i ka wā o ka moʻomeheu cell. E wehewehe kēiaʻatikala i ke kumu, methodology, a me nā hana maikaʻi loa o TC Manipulation a kūkākūkā i kāna mea nui no ka noiʻi moʻomeheu.
1.ʻO ke kumu o ka hoʻoili TC
ʻO TC mālama (ʻikeʻiaʻo ia e like me ka lāʻau lapaʻau maʻamau) he hana kūikawā o kā lākou cell collature a iʻole ka hoʻonuiʻana i ka'ōpū o ka cell. Hiki i ka hana lapaʻau ke hoʻokō i nā Coells i hoʻopili maikaʻiʻia ma ka lalo o ka pā hale, a e hoʻolaha i ka uluʻana o ka hana ma muli o ka make makamae.
2.ʻO ke kaʻina hana TC
Aia nāʻano likeʻole no ka mālamaʻana o TC, me nāʻano kino a me keʻano. I waena o lākou,ʻo keʻano kino e hōʻemi ai i ka'ā'ī o ka pā o ka pā o ka moʻomeheu i ka nui o keʻano o ka hoʻopaʻaʻana i ka luna ʻO keʻano kemika e hoʻohana ai i nā mea e like me siloxane e pale ai i ka papa o ka pā hale e hoʻomaikaʻi ai i ka'ōpū.
3.ʻO ka hana kūpono no ka hoʻomaʻamaʻa TC
Ke hana nei i ka mālama TC, e pono eʻikeʻia nā kiʻi aʻe:
3.1 Ka hoʻomaʻemaʻeʻana: Ma mua o ka hoʻokumuʻana i ka pā pele i ka popo i ka tc, pono, pono ia e hōʻoiaʻiʻo a maloʻo. Hiki i kēia ke hoʻokōʻia ma ka hoʻohanaʻana i kahi mea i hoʻopaʻaʻia i kahi mea hana kūlohelohe (e like me ethanol a me Methanol) a me kahi kī UV.
3.2 manawa: Pono e mālama ponoʻia ka manawa hana TC. ʻOkoʻa nāʻano moʻomeheu likeʻole a me nāʻano hana o nā hana lapaʻau e koi ai i nā manawa lapaʻau likeʻole. No laila, ma mua o ka hanaʻana i ka hana TC, ponoʻoe e pili i nā'ōlelo a iʻole nā ​​palapala i hāʻawiʻia e ka mea hoʻolako e like me ka pono o nā hoʻokolohua hoʻokolohua.
3.3 kaohi pono:ʻO ka hopena o ka mālamaʻana o TC e pili ana i nā hopena cell cell cell cell. I mea e hōʻoia ai i kēlā me kēia pūʻulu o nā kīʻaha Petri e hiki ke loaʻa i ka hopena o ka mālamaʻana i ka hana o kēlā me kēia pā o nā'āpana o nā wahi o nā pā o nā'ōpū.
4.ʻO ka mea nui o ka mālama TC no ka noiʻi moʻomeheu kelepona

ʻAʻole hana maikaʻiʻo TC i ka maikaʻi o ka hoʻopiliʻana o ka hoʻopiliʻana a me ka nui o ka uluʻana, akā ua hoʻemiʻia i ka makeʻana o ke kelepona. Hiki i nā mea pono ke pāʻani i kahi hana koʻikoʻi ma nā hoʻokolohua moʻomeheu he nui, e like me ka hoʻomaʻamaʻaʻana, a me ka hoʻomaʻamaʻa cytotoxic


cell culture dishes

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna